Usluge i Web Design

Web Dizajn

Stvaramo web stranice koje zaista rade. U skladu s Vašim poslovnim ili privatnim potrebama i željama, u mogućnosti smo stvoriti web stranice s razlićitim kreativnim idejama. Kontaktirajte nas i otvorite se prema svijetu. Pro teme, fotografija, video i najnoviji i privjereni "plugin" dodaci spremni su osigurati da Vaša web stranica zablista kao nikada do sada i unaprijedi Vaše poslovanje.

Grafički Dizajn

U stanju smo stvoriti i inkorporirati naše kreativne ideje u dizajn za Vas. Koristeći posebne i najnovije alate, možemo Vam pomoći da stvorite nove, funcionalne ali i prelijepe grafičke forme. Za Vašu novu web stranicu, ali i za ostale forme i namjene. (brošure, letke, kataloge itd.)

Savjetovanje

Možemo Vam pomoći da donesete dobre poslovne odluke u vezi nabave opreme za fotografiju, video , IT, grafički dizajn i sl.

Art direction

U mogućnosti smo ponuditi Vam i suradnju u vezi "Art direction" funkcije za Vaše poslovne potrebe i potrebe kampanje, i u skladu s Vašim potrebama i budžetom. Surađujemo s najboljim stručnjacima u ovom području u cijeloj regiji. (EU)